fbpx

FB 01

 

ЗА РЕКЛАМА

 

MedConsult.bg е интернет медия, която информира обществото за разнообразни теми, свързани със здраве, медицина, здравословен начин на живот, традиционни и алтернативни методи и терапии за диагностика и лечение. Нашият екип се стреми ежедневно да представя пред широката аудитория разнообразна информация на достъпен език. Екипът ни ежедневно търси нови възможности за разширяване на познанието на всеки читател по теми, които пряко се отнасят до нашето физическо, психическо и емоционално здраве. Всеки ден лекарите в България постигат успехи и успяват благополучно да решат невъзможни случаи, за което ние с удоволствие пишем на страниците си.

Екипът на MedConsult.bg подготвя и публикува също интересни интервюта, мнения, текстови и видео материали, спомагащи при избор на лекар, болница, лечебно заведение, медицински център, здравен специалист, диагностичен метод или терапия за вашето физическо, емоционално и духовно благополучие. Всички материали дават възможност на читателите да разширят своя кръгозор и знания в областта на медицината, познаването на собственото здраве, разчитането на сигналите, които нашият организъм ни подава. Съдържанието няма за цел да лекува, но ние насърчаваме хората да потърсят мнението на специалист още при първите симптоми, които почувстват, защото ранната диагностика и лечение гарантират по-добри резултати.

Публикациите в MedConsult.bg се споделят и в страниците ни в социалните мрежи – Facebook и YouTube, като по този начин много хора откриват информацията, която им е необходима.
Сред читателите ни са пациенти, лекари, здравни специалисти и хора, които следят новостите в медицинската наука, световните постижения и опциите за диагностика и лечение. Нашите страници се четат също от студенти по медицина и различни медицински и здравни специалности. Посетителите ни дават висока оценка на съдържанието, което ежедневно публикуваме и споделят, че информацията им носи полза.

Екипът на www.medconsult.bg ви предлага различни варианти и форми за съвместно сътрудничество: реклама, ПР, информационно обслужване, реализиране на съвместна кампания в сферата на здравето, медицината или здравословните навици и начин на живот на регионално или национално ниво, разпространение на линкове, разпространение на видеоматериали на здравна или медицинска тематика, обучителни модули в сферата на здравеопазването и здравословния начин на живот, както и онлайн маркетинг и други форми на сътрудничество.

 

 Цени за реклама:

 

• ПР публикации – разпространяване и популяризиране на готов материал в сайта и социалните мрежи – 450лв.

• Банер реклама
- Банер 300x250 на начална и вътрешна страница – 400лв/месец
- Банер 728х90 на начална страница и вътрешни страници–500лв/месец

• Разработване на ексклузивни интервюта – подготовка, провеждане и публикуване – 500лв.

• Разпространяване и популяризиране на готови видеоматериали – репортажи и интервюта с лекари и специалисти в сайта и социалните мрежи– 450лв./мес.

• ПР публикации + разработване на ексклузивни интервюта до 2 бр./мес. + разпространение и популяризиране на готови видеоматериали – 900лв./мес.

• ПР публикации + банер реклама + разработване на ексклузивни интервюта + разпространение и популяризиране на готови видеоматериали – 1100лв./мес.

• Персонални информационни и събитийни кампании – по договаряне

 

За реклама се свържете с нас чрез формата ни за контакти или на телефон 0888 883144.