fbpx

Дигитални събития, уебинари и стрийминг на живо (live streaming)

14 / 07 / 2021

digitalni sabitiya

Мед про консулт е иновативна компания, специализирана в ПР дейност и дигитални решения в сферата на здравеопазването и медицината. 

Дигиталните корпоративни събития дават възможност за изграждане и поддържане на ценни контакти с партньори и клиенти или представяне пред аудитория без ограничение от местоположението на участниците. Организирането на онлайн събития е все по-търсена услуга сред представителите на бизнеса, особено след COVID-19 ситуацията. Провели сме редица кампании, инициативи и виртуални мероприятия, тъй като разполагаме с добре координиран екип от професионалисти с богат опит в организирането на различни видове събития, който работи бързо, отговорно и в интерес на клиентите ни.

Организиране на онлайн събитие 

business video call laptop

Виртуалните събитията са отлично средство за представяне на научни иновации, продукти и услуги пред широка аудитория.  Екипът на MedConsult.bg ще ви помогне в цялостната организация и провеждане на дигитално мероприятие. 

  • Модерен и брандиран дизайн на дигиталната част;
  • Изпращане на електронни покани до всички участници, лектори и зрители;
  • Отчет в реално време за активността на поканените;
  • Възможности за допълнително напомняне.

Екипът на Medconsult.bg ще направлява всяка стъпка от процеса на дигиталното събитие.

  • Техническа проверка - Ние осигуряваме техническа проверка с лекторите преди събитието и кратко обучение при нужда, за да бъде резултата оптимален. 
  • Техническа поддръжка по време на събтието - Нашият екип ще съдейства по време на цялото събитие.

Провеждане на уебинари и събития със стрийминг на живо от мястото на провеждане

live

Популярността на провеждането на уебинари и live streaming нарасна през последните години, благодарение на технологичния напредък и ограниченията за струпване на хора в затворени пространства.

След като създадохме много уебинари и се специализирахме в излъчване на живо, нашият екип е добре обучен и ангажиран да ви помогне да постигнете целите си.

  • Модерация - Взаимодействието е това, което прави уебинарите страхотни и вашите участници вероятно ще имат много въпроси. Нашият технически модератор ще ви помогне да предадете съответните въпроси на лектора, за да отговори.
  • Техническа поддръжка - Присъстващите, нуждаещи се от техническа поддръжка, могат да очакват бърз и полезен отговор от нашия екип. Никога няма да се налага да се притеснявате за проблеми с виртуалното присъствие. Ще работим с вашите участници, за да сме сигурни, че имат всичко необходимо, за да гледат безпрепятствено с високо качество.
  • Анализ след събития - След уебинара ще споделим с вас всички анализи относно това кой се е регистрирал, кой е присъствал и колко време са гледали. Тези данни ви помагат да проследявате процентите на конверсия и ви позволяват да изпращате сегментирани последващи имейли до всяка група.
  • Запис за възпроизвеждане при поискване - Вашият уебинар ще бъде записан, така че да имате директен достъп до него, след като приключи. Нашият екип може да експортира записа като видео файл, който можете да го споделите на вашия уебсайт или социални мрежи. Предлагаме на клиентите ни и обработка на видео материалите, за да се оптимизира записа от събитието.

Статията е с образователна цел и не може да замести консултация с лекар. При здравословен проблем потърсете помощ от специалист.